Kombi Bakımında Yapılması Gerekenler; Kombi Bakımında Cihazın Yanma Değerleri Ölçülür Herhangi Bir Sapma Veya Değer Kaybetme Söz Konusu İse Gerekli Ayarlar Yapılır.
Kombi Hem Sıcak Su Modunda Hem De Kalorifer Modunda Çalıştırılarak Yanma Odasında Oluşan Alev Boyu Kontrol Edilir. Alev Boyu Standart İse Herhangi Bir İşlem Yapılmaz Eğer Alev Boyunda Ve Yanışında Bir Problem Var İse Kombi Teknisyeni Tarafından Gerekli İşlemler Yapılır Eğer İşlem İle Sorun Ortadan Kaldırılamıyorsa Gerekli Parça Değişimi Yapılır.
Kombi Bakımında Yapılması Gerekenlere Ek Olarak; Tesisat Filtreleri Temizlenir, Sıcak Su Ve Kalorifer Sensörlerinin Ölçümleri Yapılır Düşük Değerli Sen Sörler Kombinin Daha Az Gaz Yakması İçin Değiştirilir.
Kombinin İç Toz Temizliği, Sıcak Ve Soğuk Su Bağlantı Noktalarında Oluşan Kireç Ve Tortular Temizlenerek Kombinin Daha Sesiz Ve Rahat Çalışması Sağlanır.
Fan Motorunu Temizlenmesi Ve Baca Haznesinin Varsa Kurumdan Ve Oluşan Tozdan Temizlenmesi De Kombi Bakımda Yapılması Gerekenlerden Bir Adımıdır.
Kombi Bakımında Yapılması Gerekenlere Ek Olarak;
Kombinin Tozları Temizlenir Alev Yanma Haznesi Temizlenir Tesisat Filtresi Sökülüp Temizlenir Brülör Sökülüp Yıkanır Meme Gözeneklerindeki Temizlenir Ateşleme Elektrotları Zımparalanır Prop Gözleri Temizlenir Fan Motorundaki Fanın Tozları Fırça İle Temizlenir Genleşme Tankındaki Hava Oranı Ölçülür, Gerekirse Azot Gazı Basılır NTC Termostatlar Değerleri Ölçülür. Düşük Değerli Hassaslığını Yitirmiş Termostat Değiştirilir Gaz Valfi Üzerinden Kombinin Kalori Kapasite Ayarı Yapılır Cihaz Bakımı Bittikten Sonra Çalıştırılıp Kontrol Edilir Sıcak Su Akışı Kontrol Edilir Cihazın Müşteri Gözetiminde Son Kontrolü Yapılır.
Kombi Bakım Servisi (0216) 376 4 376
Mobil Kombi Bakım Servisi 0532 056 4 376