ŞİLE KOMBİ BAKIM SERVİSİ
Kombi servisi kombinin genel temizliği ve gerekli yanma ayarlarını yaparak kullanılan yakıtta ve enerjide tasarruf yapmanızı sağlar. Kombi bakım servisleri kombinin periyodik bakımını yapar ve cihazın gerekli çalışma prensip ayarlarını yapar bu şekilde kombinin ömrü ile kullanım konforu da uzamış olur. Kombi bakımı garanti haricinde yapılan bir işlemdir müşterinin isteği üzere ekstra (ücret ile) yapılır. Yeni taşınılmış ev ya da iş yerinde yapılması gerek işlemlerin en başında kombi bakımı yer alır. Kombide herhangi bir arıza olup olmadığı kombi bakımı ile anlaşılabilir. Kombi bakımı ile kombinin daha sesiz çalışması da sağlanabilir bu olay şu şekilde gerçekleşir kombinin fan motoru sökülüp yıkanır bu şekilde fan kanatlarında oluşan kurum temizlenir ve kanatlar hafifler bu sayede rulmanlara binen yük azalmış olur buda fanın daha sessiz ve titreşimsiz çalışmasını sağlar. Gaz valfine yapılan ilk yanış ayarı ile kombinin patlamalı yanmasının önüne geçilerek kombinin daha sesiz çalışması sağlanır. Tesisat filtresi yıkanarak sirkülasyon pompasının daha rahat çalışması sağlanarak zorlanarak çalışan pompanın yaptığı titreşimin ve sesin önüne geçilmiş olunur kombi bakımı ile kombi bakımında yapılan işlemler kombinin daha sesiz çalışmasına daha az yakıt tüketmesini kullanıcının kullanım konforunun artmasına ve kombinin ömrünün uzamasını sağlar. Kombi bakımında yapılan işlemlerin bazıları şunlardır; kombinin iç temizliği yapılır gaz valfine yanma ayarı yapılıp kombinin daha az yakıt yakması sağlanır ateşleme propları ve yanma odası temizlenir fan motoru temizlenir gerektiği durumlarda yıkanır genleşme tankı havası eksilmişse tamamlanır kombini sökülen kapakları tekrar yerlerine takılır kombi yazlık ve kışlık modda çalıştırılarak gerekli kontroller yapılır son olarak kombinin kullanımı tarif edilir bu şekilde kombi bakımı son bulur.
Şile Kombi Bakım Servisi 0532 056 4 376
Şile Kombi Bakım Servisi (0216) 376 4 376
Kombi Bakımında Yapılması Gerekenler
Kombi bakımında yapılması gerekenler; kombi bakımında cihazın yanma değerleri ölçülür herhangi bir sapma veya değer kaybetme söz konusu ise gerekli ayarlar yapılır.
Kombi hem sıcak su modunda hem de kalorifer modunda çalıştırılarak yanma odasında oluşan alev boyu kontrol edilir. Alev boyu standart ise herhangi bir işlem yapılmaz eğer alev boyunda ve yanışında bir problem var ise kombi teknisyeni tarafından gerekli işlemler yapılır eğer işlem ile sorun ortadan kaldırılamıyorsa gerekli parça değişimi yapılır.
Kombi bakımında yapılması gerekenlere ek olarak; tesisat filtreleri temizlenir, sıcak su ve kalorifer sensörlerinin ölçümleri yapılır düşük değerli sen sörler kombinin daha az gaz yakması için değiştirilir.
Kombinin iç toz temizliği, sıcak ve soğuk su bağlantı noktalarında oluşan kireç ve tortular temizlenerek kombinin daha sesiz ve rahat çalışması sağlanır.
Fan motorunu temizlenmesi ve baca haznesinin varsa kurumdan ve oluşan tozdan temizlenmesi de kombi bakımda yapılması gerekenlerden bir adımıdır.
Kombi Bakımında Yapılması Gerekenlere Ek Olarak;
Kombinin iç ve dış tozları temizlenir alev yanma haznesi temizlenir tesisat filtresi sökülüp temizlenir brülör sökülüp yıkanır meme gözenekleri temizlenir ateşleme elektrotları zımparalanır prop gözleri temizlenir fan motorundaki fanın tozları fırça ile temizlenir genleşme tankındaki hava oranı ölçülür, gerekirse azot gazı basılır ntc termostatlar değerleri ölçülür. Düşük değerli ya da hassaslığını yitirmiş sensör veya sensörler değiştirilir gaz valfi üzerinden kombinin kalori kapasite ayarı yapılır cihaz bakımı bittikten sonra çalıştırılıp kontrol edilir sıcak su akışı kontrol edilir cihazın müşteri gözetiminde son kontrolü yapılır.
Kombi Bakımın Faydalar
Kombinin daha az yakıt yakarak istenilen ısıya daha çabuk erişilmesini sağlar. Kombi bakımının faydası; tüketilen yakıttan ve enerjiden tasarruf sağlanmasını sağlar. Kombinin ömrünü uzatmakla beraber kullanım konforunu da en üstte tutar. Kombi bakımının faydası; oluşabilecek ombi arızalarını daha başlangıç aşamasında fark edilerek maliyetli çözümlerin önüne geçmektir.
Kombi bakımında yapılan işlemler kombinin daha az yakıt ve enerji harcamasını sağlar. Gaz valfine yapılan minimum ve maksimum kapasite ayaları ile kombinin istenilen sıcak su derecesine ve istenilen petek ısısına kısa sürede ulaşmasını sağlamaktır kombi bakımın amacı.
Sıcak su sensörü kalorifer sensörlülerinde ufak değer kayıpları olsa kombi arıza vermeden çalışır ta ki sensörler tam olarak bozulana kadar. Sen sörlerin tam olarak bozulması ve kombinin hata vermesine kadar geçen sürede kombi daha fazla enerji ve yakıt yakar. Kombi bakımı esnasında sensörler deki değer kayıpları fark edilerek kombinin daha az yakıt yakması sağlanır.
Kombinin içinde bulunan sıcak su ve soğuk su ara bağlantı parçalarının üzerinde oluşan oksit ve kireçlerde temizlenerek ileride yaşanacak su kaçaklarının önüne geçilmiş olunur.
Kalorifer filtresi yıkanarak kombinin ısıttığı suyun peteklere daha hızlı iletmesi sağlanır.
Kombi bakımı esnasında kombinin içindeki tozlarda temizlenerek kombinin içinden çıkabilecek toz ve kire engel olunmuş olunur.
Kombi bakımının amacı arıza çıkarabilecek parçaların temizlenmesidir. Bu parçaların başında fan motoru gelir. Yakılan atık gazı atmosfere atan ve atmosferden kombinin yanması için oksijen çeken bu parça kanatlı rulman’lı ve sargılı bir parçadır. Fan motorunun sökülüp yıkanması veya rulman üzerindeki tozlar temizlenerek rulmanın yağlanması gerekmektedir.
Neden Kombi Bakımı Yapılmalı
Kombi bakımı neden yapılmalı; kombi bakımı neden önemli? Kombi kullanıcılarını ilgilendiren bazı uygulamalar vardır. Bu uygulamalar arasında bakım ilk sırada gelmektedir. Kombiye neden bakım yapılmalı? Kombinin bakımı neden bu kadar önem arzeder bakım yapılmadığında ne gibi sorunlar meydana gelir?
Neden kombi bakımı yapılmalı; kombiden iyi şekilde randıman almak adına bakım yapılmalıdır. Bakımı yapılan kombiden alınan randıman ile bakımı yapılmayan kombiden alınan randıman her zaman için aynı olmaz. Bu sebeple de iyi sonuçlar elde etmek bakımlara bağlıdır diyebiliriz. Kombiyi uzun süre kullanmak yani kullanım ömrünü uzatmak amacı ile bakım yapılmalıdır. Bu bakımlar sayesinde kombilerin normal ömrü on sene iken daha uzun hale gelmektedir. Bu nedenle de kombinizin uzun süre kullanmak için bakım yaptırmanız gerekmektedir. Bu duruma ek olarak kombinin sürekli arıza yapmaması adına bakım yaptırmalısınız. Kombi bakımı yapıldığında arızalar da tespit edilir. Ayrıca önceden meydana gelecek arızaların tespiti de bu şekilde yapılıp müdahale edilmiş olur. Kombi de bu sebeple sürekli arıza oluşturmaz ve sizleri zor durumda bırakmaz. Tasarruf yaşamak amacı ile bakım yapılmalıdır. Kombiye yapılan bakımlar her zaman faturalarınızın daha düşük gelmesine neden olur. Çünkü aldığınız sonuç iyi olur ve kombi de yüksek ayarda çalıştırılmaz. Bu nedenle de bakımı yapılan kombiniz ile tasarrufu yaşarsınız.
Kombi bakımı işte bu sebepler dolayısı ile önemlidir. Www.Merkezkombi.Com Olarak sizlere kombi bakımı konusunda uzman ekibimizle yardımcı olmaya hazırız.
Kombi Bakımı Tasarruf Sağlar Mı?
Evet, kombi bakımı tasarruf sağlar. Kombinin yaktığı yakıttan harcadığı enerjiye kadar hatta kombi bakımı yapılan kombilerde daha az arıza meydana geldiğinden parça değişimi çok yaşanmayacağı için kombi bakımı tasarruf sağlar…
Kombi bakımının sağladığı tasarrufa ve kombi kullanıcısına sağladığı kara kısaca değinmek gerekir…
Kombi bakımında yapılan alev ayarı ile kombinin daha az yakıt yakarak istenilen performansta çalışması sağlanabilir bu olay şu şekilde gerçekleşir; kombi yazlık modda yani sıcak su kısmında çalıştırılır ve yanma odasında oluşan alev boyu ölçülür alev boyu yüksekse suyun istenilen ısıya hızlıca ulaşır ama bu durum kombinin fazla yakıt yakmasını sağlamaktan başka bir şey yapmaz, eğer alev boyu kısa ise kombi istenilen ısıya geç ulaşır bu durumda kombinin fazla yakıt yakmasına sebeptir. Her iki durumda da kombinin fazla yakıt yakmasının önüne geçilemez. Kombi bakımı esnasında gaz valfine kalibre ayarı yapılarak sıcak suda çalışma esnasında alev boyu standart ayara getirilerek kombinin fazla yakıt yakması engellenerek doğal gazı fazla yakması engellenmiş olunur. Gaz valfinin ayarının bozulmasının nedeni ise içindeki yaylı mekanik ve diyaframlı parçalar bulundurmasından dolayıdır. Kombi kalorifer modunda da çalıştırılarak minimum alev boyu ölçülür ve gerekli ayarlar yapılır. Bu ayarları sadece kombi bakım servis teknisyeni tarafından yapılması gerekmektedir.
Kombi bakımı esnasında sıcak su sen sörleri ve kalorifer sensörlerinin değerleri ölçülür değerlerde herhangi bir değişiklik belirlenirse değer kaybetmiş sensörler değiştirilir. Bunun sebebi değer kaybetmiş sensörler kombinin ısıttığı suyu ölçerek ana karta iletir ve kombinin çalışma süresini uzatarak kombinin fazla yakıt yakmasına ve fazla enerji harcamasına sebep verir.
Kombi bakımında fan motoru da temizlenir sebebi ise toz kaplayan fan kanatları rulmanlara ağırlık yapar ve rulmanların bozulmasına ve fanın çalışmasına engel olur. Uzun süre kombi bakımı yapılmayan kombilerde fan motoru ya rulman dağıtarak ya da rulman aralarına giren toz yüzenden fanı kitleyerek fanın sargılarını yakar ve fanın değişimine ya da tamirine sebebiyet verir bu ekstra maliyet olarak kombi kullanıcına yansır.
Kombi bakımda genleşme tankının havası da kontrol edilir. Peteklerin ısınmasında en baş rol oynayan genleşme tankındaki hava bitmiş ise kombin ısıttığı suyu peteklere iletemeyecek ve peteklerin tam ısınmasını sağlayamayacaktır bu olay kombi normal çalışmasına rağmen petekleri ısıtmamasına ve kombinin çok yakıt yakmasını sağlamaktan başka bir şey yapmayacaktır.
Ve kombi bakımı tasarruf sağlar!
Kombi Bakımı Ne Zaman Yapılmalı
Kombi bakımı ağustos ayının sonu eylül ayının başlarında yapılması gerekmektedir.
Yazın sadece sıcak su ihtiyacını karşılayan kombi yaz aylarının sonuna gelerek petek ısıtmada kullanılmadan evvel yani rahat kullanımdan yoğun kullanıma geçmeden yapılması gerekmektedir.
Peteklerin bir kısmı ısınıp bir kısmı ısınmıyor veya tesisattaki en son petek ısınmıyorsa ya da peteklerin üstü ısınıp altı ısınmıyorsa kombi bakım zamanı gelmiş demektir
Kombi bakımı ne zaman yapılmalı; son yapılan kombi bakımının üzerinden bir yıl geçmiş ise kombi bakımının yapılması gerekmektedir. Kombi bakımı yılda bir kez yapılması hem kullanıcının rahat bir kullanıma ulaşmasında hem de cihazın çalışma ömrünün uzamasında büyük önem taşır.
Kombi bakımı ne zaman yapılmalı; kombi çalışırken patlamalı veya sesli çalışmaya başladıysa cihazın maliyetli arızalar çıkarmadan ön tespiti için kombiye bakım yapılarak kombinin neden sesli çalıştığı tespit edilmeli.
Kombi bakımı ne zaman yapılmalı; kombi titremeli ve gürültülü çalışmaya başladığı zaman kombi bakım zamanı gelmiş demektir. Rulman’lı ve pervaneli parça veya yedek parçalarında oluşan aşınmaları ve arızları erken tespit etmek ve arıza çözümünü düşük maliyet ile gerçekleştirmek gerekir.
Kombi bakımı ne zaman yapılmalı; yeni bir eve veya iş yerine taşındığınızda kombinin çalışır durumda olup olmadığını ya da herhangi bir arızası olup olmadığının tespiti için kombi bakımı yapılmalı.
Kombiyi uzun yıllar kullanıyor ve bakımını bir kaç senedir yaptırmıyorsanız kombi bakım zamanı gelmiş demektir.
Kombi bakımı yapılmazsa ne olur? Kombi bakımı yapılmazsa zaman ile mekanik ve pervaneli parçaların arasına dolan toz çalışan yedek parçaların çalışma prensibini bozarak kombiden ses gelmesine yol açar ve bu durum hem kullanıcı için rahatsız edici bir olay olur hem de kombinin çalışan parçalarının bozulmasına sebebiyet verir.
Kiracıysanız ve yeni taşındığınız dairedeki kombi ye bakım yaptırmadan çalıştırırsanız bakım ile tespit edilebilecek arızalardan haberdar olamayacağınız için ilerleyen zamanda kombi size daha büyük maliyetli arızlar çıkaracaktır…
Kombi bakımı ile önceden tespit edilebilecek küçük çaplı arızaların kombi bakımı yapılmadığı için tespit edilemeyeceğinden ilerleyen zamanda meydana gelen arızalar yüksek maliyetli olacaktır.
Kombi bakımı yapılmazsa; tesisat filtreleri temizlenemeyeceğinden ve filtrelerde biriken balçık veya çamur birikintileri kombinin normal den daha yoğun çalışmasına sebebiyet vererek kombinin fazla gaz yakmasına ve mekanik aksamının ömrünün kısalmasına sebep verir.
Kombi Bakım Fiyatları
Kombi bakım fiyatları tl’dir. Kombi bakım fiyatları her sene her mevsim ve ayda değişiklik göstermektedir. Kombi bakım fiyatları arasındaki fiyat farkını ortadan kaldırmak için kombi bakım fiyatını sabitledik. Periyodik kombi bakım fiyatı dır. Kombi bakım fiyatımıza yoğuşmalı kombi bakımı ve yarı yoğuşmalı bakım fiyatı da dâhildir. Kazan tipi kombi bakım fiyatları için servisimiz ile irtibata geçmenizde fayda vardır.
Kombi bakım fiyatı firmadan firmaya markadan markaya değişiklik göstermektedir bu durum kullanıcının aleyhine bir durumdur ve kafa karıştırıcıdır. Bu durumu ortadan kaldırarak mevsim marka model ayırt etmeden kombi bakım fiyatını sabitledik.
Şile Kombi Bakım Servisi
Kombi bakımı, kombi bakım ücreti, kombi bakımı ne kadar, Şile Kombi Bakım Servisi, kombi bakımında yapılanlar, kombi bakımının amacı, kombi bakımı ne zaman yapılmalı, kombi bakımında yapılması gerekenler, kombi bakım ücretleri, neden kombiye bakımı yapılmalı, kombiye bakımı yapılmaz ise ne olur? Kombi bakımı kiracıya mı aittir, kombi bakımı ev sahibene mi aittir, kombi bakımı neden yapılmalı, kombi bakım kampanyaları, kombi bakım, merkez kombi bakım sözleşmesi, periyodik kombi bakımı, kombi bakım onarım, kombi bakım onarım servisi, kombi bakımı ne kadar sürede yapılmalı
Kombi bakımı kombinizin düzenli ve sorun çıkartmadan sağlıklı şekilde çalışması için gerekli olan işlemlerin en başında yer alır. Kombi bakım ücreti kombi bakımı yapılan kombi ile kombi bakımı yapılmayan kombi arsındaki farklara değinmek gerekirse kombi bakımı yapılan kombi bakım yapılmayan kombiye nazaran daha tasarruflu çalışır. Daha verimli ve düzenli çalışır. Kombi bakımı yapılan kombi bakım yapılmayan kombiden daha sessiz çalışır bunun sebebi cihazın içine dolan tozdan arındırarak pervaneli ve rulman’lı parçaların toz ve tozlanmanın yol açtığı yalpalama ve vibrasyonun en aza indirilmesidir. Kombi bakımı cihazdan uzun süre faydalanmaya yara sağlar. Kullanıcı formlarında yer alan maksimum kullanma ömrünü ancak kombiye bakım yaptırarak sağlanmaktadır. Bakımı yapılmayan kombide oluşan oksitlenme ve kireçlenmeler bağlantı noktalarında oluşabilecek sızıntılar yüzünden kombinin hem ömrü kısalır hem de maliyeti yüksek arızalara sebebiyet verebilir. Kombi bakımı esnasında yapılan kontroller ve ölçümler sayesinde arızalanmaya yüz tutmuş parçalar teşhis edilerek hem zamandan hem de fazla para kaybının önüne geçilmiş olunur. Kombi bakımı yapılmayan kombilerde daha masraflı arızaların meydana geldiği gözlemlenmiştir. Kombi bakımı müşteriye yılda bir defaya mahsus masraf çıkarmaktadır. Kombi bakımı esnasında fark edilen ufak arızalar daha ileride büyük arızalara yol açmasının önüne geçerek kullanıcının lehinde bir işlemdir.
Kombi bakımı neden yapılmalı?
Kombi bakımın yapılma amacı cihazın iç temizliğinin yapılarak daha uzun süreler kombiyi kullanmayı amaçlanmıştır ve kombi bakımı kombi üretici firmaları ve gaz dağıtım şirketleri tarafından kullanıcılara tavsiye edilmiştir. Kombiye bakım yaptırarak hem cihazı uzun seneler kullanabilirsiniz hem de kombinin daha az yakıt yakmasını sağlayabilirsiniz.
Kombi bakımı ne zaman yapılmalı?
Kombi bakımının ne zaman yapılmasına tavsiye olarak; kış ayına girmeden yılda bir kez yapılması veya yeni taşınılmış ev veya iş yerindeki kombiye bakım yaptırmanızı ya da kısa bir sürede olsa kullanmadığınız kombiye bakım yaptırmakta fayda vardır.
Kombi Bakımının Amacı Nedir?
Kombi bakımının amacı kombinin kullanım ömrünü uzatmak ve kullanıcıya rahat sorunsuz bir şekilde kombi kullanmasıdır. Bakım yapılan kombi bakım yapılmayan kombilerden daha sesiz çalıştığı gözlemlenmektedir.
Kombi Bakımında Neler Yapılır?
-
Kombi bakımında yapılanlar sırası ile şöyledir:
-
Kombi bakımında kombi iç tozları ve oluşan oksitlenmeler ve kireçlenmeler temizlenir.
-
Kombi bakımında tesisat filtreleri yıkanır
-
Kombi bakımında fan motoru fırça yardımı ile ya da sökülerek tozdan ve içinde biriken kurumdan arındırılır. Gerekli durumlarda rulmanları ve pervane gövdesi yağlanır.
-
Kombi bakımında gaz valfine yanış kalibre ayarı yapılır ve bu şekilde kombinin daha az yakıt yakması sağlanır
-
Kombi bakımında yanma odası ve brülör temizlenir.
-
Kombi bakımında genleşme tankının havası kontrol edilir. Genleşme tankının havası eksik ise havası tamamlanır.
-
Kombi bakımında kombinin çalışma ve yanma prensipleri kontrol edilir.
Şile Kombi Bakım Servisi
Kombi bakımı, kombi bakım ücreti, kombi bakımı ne kadar, Şile Kombi Bakım Servisi, kombi bakımında yapılanlar, kombi bakımının amacı, kombi bakımı ne zaman yapılmalı, kombi bakımında yapılması gerekenler, kombi bakım ücretleri, neden kombiye bakımı yapılmalı, kombiye bakımı yapılmaz ise ne olur? Kombi bakımı kiracıya mı aittir, kombi bakımı ev sahibene mi aittir, kombi bakımı neden yapılmalı, kombi bakım kampanyaları, kombi bakım, merkez kombi bakım sözleşmesi, periyodik kombi bakımı, kombi bakım onarım, kombi bakım onarım servisi, kombi bakımı ne kadar sürede yapılmalı
Kombi bakımı servisi olarak kombi bakımlarınızı kombi onarım ve arıza çözümleri hizmeti vermekteyiz. Kombi bakımı yılda bir kez yapılaması kombi üretici firmaları tarafından tavsiye edilmiştir. Kombi bakımı neden yapılmalı soruna şu cevaplar verilebilir;
. Kombinin daha uzun süreler kullanılması ve kullanıcı kullanım konforunun en yüksekte yaşanması için kombi bakımını gaz dağıtım firmaları önermektedir. Kombi bakımı ile arızalanmak üzere olan parçalar tespit edilip ya daha düşük maliyetlere ya da hiçbir maliyet ödemeden teknisyen müdahalesi ile çözüme gidilebilir. Bu durum müşterinin lehine olduğu gibi cihazında ömrüne ömür katmaktadır.
Kombi bakımında yapılan işlemler sadece kombinin iç temizliğinden ibaret değildir. Kombi bakımı esnasında kombi yedek parçaları kontrol edilir, sensör değerleri ölçülerek kombinin daha az yakıt yakması için gerekli ayarlar veya parça değişimleri yapılır bu şekilde yüksek maliyetli arızaların önüne geçilmiş olunur hem de kombinin daha az yakıt yakması sağlanmış olunur. Kombi bakımı esnasında kullanıcının varsa şikâyetleri dinlenerek gerekli müdahale ve ayarlamalar ile müşterinin aklındaki sorulara cevap verilmiş olunur. Kombiyi kullanmayı bilmeyen çoğu müşteri kombi bakımı esnasında teknisyen tarafından bilgilendirilir hem de önemli tavsiyeler ile kombinin daha tasarruflu kullanımı öğrenilmiş olunur.
Kombi Bakımı Ne Zaman Yapılmalı?
Kombi bakımı her sene sıcak yaz aylarından soğuk kış aylarına girilmeden veya yeni taşınılmış ev veya işyerlerindeki kombilere kombi bakımı yapılmalı, kısa sürede kullanılmamış kombilere de kombi bakımı yapılması tavsiye edilebilir.
Kombi bakımı neden yapılanmalı?
Kombi bakımı cihazı ömrünü uzatmak ve daha sağlıklı ve uzun süreler kullanmak için önemlidir. Kullanıcının fark edemediği standart dışı çalışmanın önüne geçmek için kombi bakımı yapılmalı. Kombiyi yüksek performansta ve yüksek verimde kullanmak ve az yakıt yakmasını sağlamak için senede bir defaya mahsus mutlaka kombi bakımı yapılmalı.
Şile Kombi Bakım Servisi (0216) 376 4 376
Şile Kombi Bakım Servisi 0532 056 4 376
Kombi Bakımı Yapılmazsa Ne Olur?
Kombi Bakımı Yapılmazsa Zaman İle Mekanik Ve Pervaneli Parçaların Arasına Dolan Toz Çalışan Yedek Parçaların Çalışma Prensibini Bozarak Kombiden Ses Gelmesine Yol Açar Ve Bu Durum Hem Kullanıcı İçin Rahatsız Edici Bir Olay Olur Hem De Kombinin Çalışan Parçalarının Bozulmasına Sebebiyet Verir.
Kiracıysanız Ve Yeni Taşındığınız Dairedeki Kombi Ye Bakım Yaptırmadan Çalıştırırsanız Bakım İle Tespit Edilebilecek Arızalardan Haberdar Olamayacağınız İçin İlerleyen Zamanda Kombi Size Daha Büyük Maliyetli Arızlar Çıkaracaktır…
Kombi Bakımı İle Önceden Tespit Edilebilecek Küçük Çaplı Arızaların Kombi Bakımı Yapılmadığı İçin Tespit Edilemeyeceğinden İlerleyen Zamanda Meydana Gelen Arızalar Yüksek Maliyetli Olacaktır.
Kombi Bakımı Yapılmazsa; Tesisat Filtreleri Temizlenemeyeceğinden Ve Filtrelerde Biriken Balçık Veya Çamur Birikintileri Kombinin Normal Den Daha Yoğun Çalışmasına Sebebiyet Vererek Kombinin Fazla Gaz Yakmasına Ve Mekanik Aksamının Ömrünün Kısalmasına Sebep Verir.
Kombi Bakımının Amacı
Kombi Bakımının Amacı; Kombi Bakımı Her Sene Yaz Aylarından Kış Aylarına Girerken Veya Girmeden Yapılması Kombi Üretici Firmaları Tarafından Cihazı Uzun Yıllar Kullanılması Amacı İle Kullanıcılara Tavsiye Edilmektedir.
Peteklerin Bir Kısmı Isınıp Bir Kısmı Isınmıyor veya Tesisattaki En Son Petek Isınmıyorsa Ya Da Peteklerin Üstü Isınıp Altı Isınmıyorsa Kombi Bakım Zamanı Gelmiş Demektir
Yeni Taşındığınız Veya Uzun Süre Kullandığınız Kombinin Arızalı Olup Olmadığını Ya Da İleri Zamanda Çıkarabileceği Arızaların Önceden Tespiti Açısından Büyük Önem Arz Etmektedir Kombi Bakımının Amacı…
Kombi Bakımının Amacı; Yıl Boyunca Gerek Petekleri Isıtmada Gerek Sıcak Su İhtiyacını Karşılamak İçin Kullanılan Kombinin Çalışan Mekanik Ve Elektronik Parçalarının Gözden Geçirilerek Ve Gerekli Ölçümleri Yapılarak İlerleyen Dönemde Kombi Kullanıcısına Maliyetli Masraflar Açılmasının Önüne Geçmektir.
Kombi Bakımının Amacı; Cihazın İlk Günkü Performansına Ve Çalışma Kalitesine Geri Getirmektir…
Kombi Bakımının Amacı; Kombinize Yapılan Ayarlamalar İle Gaz Yakışını En Alt Seviyeye Çekmek Ve Kombinin Kullanım Ömrünü Uzatmak.
Cihazda Uzun Süre Kullanımdan Sonra Meydana Gelen Sesleri Ve Sıcak Suda Oluşan Bir Soğuk Bir Sıcak Dalgalanmasını Ortadan Kaldırmak.
Kombi Bakımının Amacı; En Son Bir Sene Önce Kombi Bakımı Yapılmış Cihazı Baz Alınırsa; Kombi Bakımında Cihazın Genel İç Temizliği Yapılır. Cihazın İçinde Oluşan Dış Ortamdan Gelen Toz Temizliği, Sıcak Ve Soğuk Su Bağlantı Yerlerinde Oluşan Veya Oluşmaya Başlayan Oksitler Veya Kireçler Temizlenir, Kombinin Daha Az Doğal Gaz Yakması İçin Gaz Valfine Yanma Ayarı Yapılır, Fan Motoru Temizlenir, Tesisat Fitleri Temizlenir, Dolaşım Pompasının Çalışma Dorumu Kontrol Edilir İmbisat Tankına Gerekirse Hava Basılır.
Kombi Bakımı Ne Kadar Sürede Yapılmalı?
Kombi Bakımı Ne Kadar Sürede Yapılmalı; Kombi Bakımı Senede Bir Defa Yapılması Gereklidir. Kombi Petekleri Isıtmamaya Başladığında Veya Sondaki Petekler Isınmamaya Başladığında Kombi Bakımı Yaptırmanız Gerekmektedir.
Kombi Bakımı Kombinin Daha Verimli Çalışmasını Ve Uzun Yıllar Arıza Ve Problem Çıkarmadan Çalışması İçin Servisimiz Tarafından Yapılması Tavsiye Edilmektedir. Her Sene Yaz Aylarından Kış Aylarına Girerken Kombi Bakımı Cihazın Daha Verimli Ve Sorunsuz Çalışmasını Sağlamaktadır. Kombi Bakımı Sayesinde Kullanıcının Fark Etmediği Ve Daha İleride Büyük Sorunlar Açabilecek Arızalar Daha Başlangıç Seviyesinde Kombi Servisi Tarafından Fark Edilerek Problem Büyümeden Çözüme Gidilebilir.
Kombi Bakımı Ne Zaman Sürede Yapılmalı Sorusuna En Mantıklı Cevap En Başta Yılda Bir Defa Yapılmalı Veya Yeni Taşınılmış Bir Evde Veya İş Yerinde Kombi Kullanıma Alınmadan Kombi Bakımı Yapılmalı. Yaz Aylarında Sadece Sıcak Su İhtiyacını Karşılayan Kombi Kış Ayları İle Daha Yoğun Çalışmaya Geçmeden Şile Kombi Bakım Servisimizce Yapılmasında Fayda Vardır…
Kombi Bakımı Garantiye Girer Mi? Kombi Bakımı Garantiye Girmez Kombi Bakımı Kullanıcını Senede Bir Defa Yaptırması Kombinin Çalışma Ömrünün Uzaması Ve Kombinin Kullanım Konforunun Artması İçin yaptırması Gereklidir. Nasıl Arabalara Yıllık Ya Da Belli Kilometrelerde Aracın Sağlıklı Ve Arıza Çıkartmaması İçin Periyodik Bakım Yapılıyorsa Kombi Yede Aynı Mantıkta kombiye Bakım Yaptırılmalı. Kombi Bakımı Kombinin Çalışmasında Pozitif Etkenler Oluşturur. Kombinin Kullanım Ömrünü Uzatarak Maliyetli Kombi Değişiminin De Önüne Geçer. Kombi Bakımı Yapılmış Kombi Uzun Yıllar Arıza Ve Sorun Çıkartmadan Çalışmaktadır. Kombide Sıcak Su Almada Sorun Yaşanıyorsa Veya Peteklerin Bir Kısmı Isınmıyorsa Kombi Bakımı Yapılarak Bu Problemlerden Kurtulun Muş Olunur. Kombi Garantisine Sadece Yedek Parçalarda Oluşan Arıza Ve Sorunlar İle Yapılan İşçilik Girer Kombi Bakımı Garantiye Girmez. Kombi Bakım Ücreti Firmadan Firmaya Ve Markadan Markaya Değişmektedir. Kombi Bakım Fiyatlarının Arasındaki Fiyat Farkını Kaldırmak İçin Firmamız Kullanıcıların Menfaatini Düşünerek Kombi Bakım Ücretini Sabitlemiştir. Kombi Bakımını Garanti Altına Almak İsteyen Kullanıcılar Belli Ücret Ödeyerek Kombi Bakımını Garanti Altına Alabilir Bunun İçin Servisimiz İle İletişime Geçebilirler. Kombi Garantisine Giren Uygulamalar Kombide Oluşan Arızalar Ve Bunların Giderilmesi İçin Gereken Parça Değişimleri Ve İşçiliklerdir. Kombi Bakımı Garantiye Girmez…
Şile Kombi Bakım Servisi (0216) 376 4 376
Mobil Şile Kombi Bakım Servisi 0532 056 4 376
Vaillant Şile Kombi Bakım Servisi - lambert Şile Kombi Bakım Servisi - buderus Şile Kombi Bakım Servisi - viessmann Şile Kombi Bakım Servisi - dolcavita Şile Kombi Bakım Servisi - prtoherm Şile Kombi Bakım Servisi - baykan Şile Kombi Bakım Servisi - termoteknik Şile Kombi Bakım Servisi - wolf Şile Kombi Bakım Servisi - baxi Şile Kombi Bakım Servisi - immergas Şile Kombi Bakım Servisi - vaillant Şile Kombi Bakım Servisi - baymak Şile Kombi Bakım Servisi - ferroli Şile Kombi Bakım Servisi - auer Şile Kombi Bakım Servisi - ariston Şile Kombi Bakım Servisi - etna Şile Kombi Bakım Servisi - eca Şile Kombi Bakım Servisi - bosch Şile Kombi Bakım Servisi - demirdöküm Şile Kombi Bakım Servisi - falke Şile Kombi Bakım Servisi - beko Şile Kombi Bakım Servisi - airfel Şile Kombi Bakım Servisi - daikin Şile Kombi Bakım Servisi - daylux Şile Kombi Bakım Servisi - lambert bakım servisi – wolf bakım servisi – buderus bakım servisi – viessmann bakım servisi – dolcevita bakım servisi – protherm bakım servisi – baykan bakım servisi- baxi bakım servisi – immergas bakım servisi- vaillant bakım servisi – baymak bakım servisi- ferroli bakım servisi – auer bakım servisi – termoteknik bakım servisi- etna bakım servisi – ariston bakım servisi – süsler bakım servisi – eca bakım servisi- bosch bakım servisi – demirdöküm bakım servisi – falke bakım servisi – beko bakım servisi – airfel bakım servisi – daikin bakım servisi – daylux bakım servisi